' />
Bruger:  
Undersider


DTU Library

Brændstof til fremtiden: Startup-land

Duration: 01:29:33Date: 06/04/2016 17:00Download: 480p (491 M) 720p (1.1 G)

Brændstof til fremtiden: Startup-land - byg morgendagens virksomhed. Hvilken vej vi skal gå for at skabe morgendagens tech-virksomheder?

Hør, hvad der foregår på den globale scene og vær med i den åbne debat, onsdag d. 6. april, hvor udviklings- og eksistensvilkårene for det danske startup-felt bliver diskuteret. På dagen vil du kunne opleve:

· Startupekspert og serieiværksætteren, Tommy Ahlers. Du kender ham fra DRs "Løvens hule", og her vil han fortælle sin egen utrolige startup-historie og give sit bud på, hvordan man kan forandre og styrke startup-miljøet i Danmark.

· Tech-eksperten, Suzaan Saurman, fra ingeniørvirksomheden GN Netcom. Suzaan vil dele ud af sin indsigt inden for de globale trends, der i kraft af tech-produkter og -partnerskaber, kan løfte forbrugerens fritid, sundhed og praktiske hverdag.

Målgruppe: Arrangementet henvender sig til alumner og studerende på DTU, der har interesse i start af egen virksomhed eller allerede har sin egen virksomhed.

Brændstof til fremtiden: Arrangementet om "Startup-land" er en del af en række events, hvor DTU Alumni i samarbejde med DIP sætter fokus på de emner og redskaber, der skal bruges som drivkraft for fremtidens innovationsprocesser. Find information om de øvrige arrangementer i DTU Alumni's eventkalender.